Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
De Rungraaf 19 in Eindhoven 5611 KG

De Rungraaf 19

5611 KG Eindhoven

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 14 maart 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
 
t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

de appartementsrechten, rechtgevende op
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1993 Woonoppervlakte 85 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Kaart

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)
op 14 maart 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur,
via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl)
 
t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

de appartementsrechten, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de vierde verdieping, berging in de kelder, parkeerplaats op de begane grond en verder toebehoren, plaatselijk bekend 5611 KG Eindhoven, De Rungraaf 19, respectievelijk De Rungraaf (ongenummerd) en de Grote Berg (ongenummerd) te Eindhoven, kadastraal bekend gemeente Eindhoven, sectie D complexaanduiding 3433-A, appartementsindices 10 en 21, respectievelijk kadastraal bekend gemeente Eindhoven, sectie D complexaanduiding 3374-A, appartementsindex 44 (parkeerplaats)

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: een van de debiteuren staat ingeschreven en het is voorts (mogelijk) verhuurd en/of in gebruik gegeven aan derden.

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt het notarieel honorarium, de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches, de eventuele ontruimingskosten en de eventuele achterstallige bijdragen bij de VvE (van zowel de woning / berging als de parkeerplaats over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum 10 april 2018.

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE € 2.247,95.
Bijdrage VvE per maand/kwartaal € 240,57 (woning/berging) en € 3,59 (parkeerplaats). Mutatiekosten pro memorie.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 27 februari 2018 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.
 
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 10 april 2018.

Info: www.veilingnotaris.nl
Van Heeswijk Notarissen N.V., Weena 592, Postbus 1330, 3000 BH Rotterdam, tel. 010-22 40 900, fax 010-22 40 901, in behandeling bij mr. P.A.M. Tjon Sien Kie.
Overdracht Status Beschikbaar Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 1993 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 85 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.